Fuvarozás

FUVAROZÁS
- hozzuk, visszük!


Cégünk olyan gépparkkal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb területeken segítsük ügyfeleinket szállítási szolgáltatásainkkal. Legyen szó termőföld kiszállításáról, építőanyagok biztonságos fuvarozásáról vagy éppen más, nagy mennyiségű termék precíz kiszállításáról, számíthat szakértelmünkre.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket gyorsan, a legmagasabb szakmai feltételeknek is eleget téve szolgáljuk ki. Különösen igaz ez akkor, ha termőföldre van szüksége, hiszen termőföld szállítás esetében mindenképpen oda kell figyelni a minőségromlás veszélyeire. Akár komposztált, akár natúr vagy trágyázott földet rendel, biztos lehet a magas szintű kiszolgálásban.

TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS

TERMŐFÖLD SZÁLLÍTÁS

Jó minőségű termőföld szállítás nagyobb mennyiségben is rövid határidővel! Kerti föld, humuszos fekete föld, tőzeges, trágyás termőföld rendelés egyszerűen.

ÉPÍTŐANYAG SZÁLLÍTÁS

ÉPÍTŐANYAG SZÁLLÍTÁS

Tégla, sóder, cement és egyéb építőanyagok szállítása kisebb felújításokhoz és nagyobb volumenű beruházásokhoz, építkezésekhez is.

ÁRUSZÁLLÍTÁS, KÖLTÖZTETÉS

ÁRUSZÁLLÍTÁS, KÖLTÖZTETÉS

Darabáruk, zsákos és konténeres áruk, háztartási gépek, zongorák, bútorok szállítása szakszerűen és figyelmesen. Lakossági és céges költöztetés.

FUVAROZÁS MEGBÍZHATÓAN
- áruszállítás határidőre


Építőanyag szállítás esetén ugyanígy elengedhetetlen a precíz, kiszámítható munkavégzés, hiszen az építkezés nem állhat le csupán azért, mert az építőanyagokra kell várni. Ha minket választ, nem kell aggódnia a rendelés késése miatt – mi mindig időben érkezünk. Szakképzett kollégáink nagy gonddal kezelik a törékenyebb anyagokat is, így velünk nem lehet kérdés, hogy a megrendelt mennyiség maradéktalanul és biztonságosan ér célba.

Számunkra az áruszállítás nemcsak munka, hanem hivatás is. Csapatunk cégek és magánszemélyek számára is vállalja a rövid időn beüli fuvarozást, akár kisebb vagy nagyobb mennyiségű áruról, akár költöztetésről van szó. Mi gondját viseljük termékeinek és bútorainak, segítünk az lakás- vagy irodaköltöztetésben, illetve bármely, nagy odafigyelést igénylő, nehéz tárgy mozgatásában. Tekintse meg szolgáltatásaink részleteit, és vegye fel velünk a kapcsolatot!