Áruszállítás, költöztetés

ÁRUSZÁLLÍTÁS
- darabáruk, zsákos, konténeres áruk


Fuvarozási szolgáltatóként saját, korszerű gépparkkal, megbízható szakemberekkel áruszállítást is vállalunk. Megfizethető megoldásokat kínálunk darabáruk, zsákos, illetve konténeres áruk A-ból B-be történő gördülékeny szállítására.
Nem csak cégként, de magánemberként is kerülhet olyan helyzetbe, hogy nagy tömegű, tetemes mennyiségű vagy speciális áru szállítását kell rövid időn belül megoldania. Ilyenkor nem csak egy megbízható referenciákkal rendelkező fuvarozó cég megtalálása okozhat némi fejtörést, hanem az is, hogy a szállítandó áruhoz megfelelő gépkocsit találjon. Cégünk komoly szakmai tapasztalattal a háta mögött segít ügyfeleinek az igényeikhez tökéletesen passzoló gépjármű(vek) kiválasztásában is – érdeklődjön a részletekről, lépjen kapcsolatba velünk!
áruszállítás
költöztetés

KÖLTÖZTETÉS
A-tól Z-ig


A költöztetés ügyes-bajos dolgait is nyugodtan ránk bízhatja. Lakossági és céges ügyfeleknek egyaránt kínálunk rugalmas megoldásokat, legyen szó részleges vagy teljes lakásköltöztetésről, vagy gyors irodaköltöztetésről. De akkor is bizalommal kereshet minket, ha csak egy-egy nagyobb háztartási gép vagy bútor költöztetéséről lenne szó.
Számottevő tapasztalatunk van értékes bútorok, tárgyak, hangszerek (pl. zongora) költöztetésében, így értékeit, ingóságait nálunk a lehető legjobb kezekben tudhatja. Széles körű szolgáltatásainkkal levesszük a költözés gondját a válláról. Rutinos költöztető munkatársakkal, saját flottával állunk szíves rendelkezésére a hét minden napján – hívjon időpont-egyeztetésért!