Termőföld szállítás

TERMŐFÖLD KISZÁLLÍTÁS
rövid határidővel


Mivel a magas minőségű termőföld nem tárolható hosszú távon a minőség romlása nélkül, fontos, hogy frissen és gyorsan kerüljön kiszállításra. Éppen ezért cégünk számára elsődleges fontosságú, hogy az ország területén bárhova gyorsan, az ügyfelünk minden igényének teljes mértékben megfelelve szállítsuk ki megrendelt termőföldjét a kívánt mennyiségben. Önnek csupán le kell adnia a rendelést, ezután ránk bízhatja a munka nehezét.
Legyen szó natúr, komposztált, trágyázott vagy más típusú termőföldről, olyan teherautóparkkal rendelkezünk, amellyel gyorsan, gond nélkül vállaljuk az áru kiszállítását. Billenthető platóval felszerelt teherautóinkkal percek alatt elvégezhető a lerakodás, illetve igény szerint a föld elterítése.
termőföld szállítás
minőségi termőföld kiszállítás korrekt áron

MINŐSÉGI TERMŐFÖLD
szállítás korrekt áron


Számunkra nem probléma a nagyobb mennyiségű termőföld kiszállítása, azonban nagyobb tételek megrendelésénél minden esetben figyelembe kell venni az időjárási viszonyokat, illetve a terület közlekedési adottságait. Amennyiben nagyobb teherautóinkkal nem lehet megoldani a szállítást, úgy akár kisebb autókkal is vállaljuk a feladatot.
A termőföld kiszállításának árai több tényezőtől függnek, ideértve a termőföld fajtáját, a kiszállítás határidejét, illetve helyét, a valamint a szállító jármű típusát. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb tekintetben igazodni tudjunk ügyfeleink igényeihez, így a részletekről minden esetben telefonos konzultáció keretében állapodunk meg. Keressen minket, és kérjen árajánlatot!