Gépi földmunka

GÉPI FÖLDMUNKA
- szakszerű megoldás mindenre


Tereprendezéshez, árok-, gödör- vagy alapásáshoz, földterítéshez, kerítésalap-ásáshoz keres professzionális segítséget? Esetleg épületbontással vagy térkövezéssel kapcsolatban keresne minket? Cégünk vállal építkezés előtti, közben és utáni gépi földmunkákat is. Több évnyi szakmai tapasztalattal, gyakorlott gépkezelőkkel, kiváló referenciákkal, saját gépparkkal oldjuk meg a különféle földmunkákat, az ország egész területén, korrekt árakon. Nekünk a föld vagy a termőföld elszállítása sem okoz nehézségeket.
Magas színvonalú szolgáltatásainkat cégek, vállalkozók, lakossági ügyfelek egyaránt igénybe vehetik. Az ügyfélkéréseket maximálisan rugalmasan kezeljük, legyen szó akár tulajdonképpeni gépi földmunkáról vagy egyéb logisztikai feladatokról. Gépparkunk kis-, közép- és nagyteljesítményű földmunkagépekből áll, amik lehetővé teszik, hogy mindig az adott feladathoz illő, optimális teljesítményű munkagéppel teljesítsük megbízásainkat.
TEREPRENDEZÉS, FÖLDTERÍTÉS

TEREPRENDEZÉS, FÖLDTERÍTÉS

Gépi és kézi tereprendezés, földterítés gyorsan és hatékonyan - elhanyagolt kertek, gazdasági területek, parkok, közterületek rendbetétele.

ÁROKÁSÁS, GÖDÖRÁSÁS, CSATORNAÁSÁS

ÁROKÁSÁS, GÖDÖRÁSÁS, CSATORNAÁSÁS

Árokásás közmű- és gázvezetékek számára, csatornaásás, szikkasztó kialakításhoz vagy más célra gödörásás, egyéb gépi földmunkák.

ALAPÁSÁS, SÁVALAP ÁSÁS, KERÍTÉSALAP ÁSÁS

ALAPÁSÁS, SÁVALAP ÁSÁS, KERÍTÉSALAP ÁSÁS

Alapásás profi eszközparkkal, kerítésalap és sávalap ásás többféle kanálmérettel. Igény szerint alaptest betöltést és tömörítést is vállalunk.

GÉPI FÖLDMUNKA
a határidők betartásával


Felelősségteljes, precíz munkaszervezésünk a biztosíték arra, hogy a gépi földmunkákat nem csak profikhoz méltóan elvégezzük, de a kitűzött határidőket is teljes mértékben komolyan vesszük és betartjuk. Kapcsolatfelvétel után, egy teljes körű helyszíni felmérést követően készítjük el a minden részletre kiterjedő, rejtett költségektől mentes árajánlatunkat, így Önt semmilyen formában nem éri majd meglepetés. Személyes találkozónk alkalmával hozzáértő munkatársainknak felteheti a kérdéseit, illetve egyedi kéréseiről is konzultálhat velünk. Szavazzon bizalmat nekünk!

A tereprendezéstől a csatornaásásig

Számos esetben a gépi földmunka nem választható opció, nem pusztán a kézi földmunka gyorsabb és hatékonyabb változata, hanem egy teljes mértékben nélkülözhetetlen munkafázis. A tereprendezés, főleg ha nagyobb területen kell végrehajtani, nagyfokú precizitást igényel, hiszen nemcsak az a célja, hogy az adott terület egyenletes legyen, hanem az is, hogy elejét vegyük a veszélyes földmozgásoknak, és a rengeteg kellemetlenséget, anyagi kárt okozó vizesedésnek. Éppen ezért a hatékony tereprendezés tapasztalt szakembereket és precízen kezelhető gépi földmunka eszközöket igényel. A megfelelő tereprendezés gondoskodik arról, hogy az építési terület ideális paraméterekkel rendelkezzen, és el lehessen kezdeni az építkezést. Ez olyan fázisokat foglal magában, mint például elburjánzott növényzet megszüntetése, a felszín alatti réteg megtisztítása – például a gyökérzet talajból való eltávolítása –, vagy a halmok-dombok elegyengetése.

Vegye igénybe professzionális szolgáltatásunkat a földterítéstől az alapásásig, keressen minket elérhetőségeinken!