Alapásás, kerítés- és sávalap ásás

ALAPÁSÁS
precízen és gyorsan


A gépi földmunka egyik leggyakoribb típusa az alapásás, amit sokéves tapasztalattal rendelkező vállalkozásunk korszerű munkagépekkel és gyakorlott munkatársakkal, gépkezelőkkel végez mind a lakossági ügyfelek, mind az ipari cégek számára. Legyen szó lakóingatlanról vagy ipari létesítményről, a stabil alap minden építkezés esetében nélkülözhetetlen. Gépeink minden terepkörülmények között, még a szűkebb, nehezebben elérhető, sűrűbben beépített helyszíneken is precíz, minőségi munkát végeznek, egyenetlen terep esetén pedig a szükséges tereprendezést is ránk bízhatja. Szolgáltatásunk az ország egész területén igénybe vehető.
Lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen helyszíni állapotfelmérést, hogy a legjobb ajánlatot nyújthassuk úgy a költségeket, mint az időtényezőt illetően – keressen minket bizalommal!
alapásás
kerítésalap- és sávalap ásás

KERÍTÉSALAP ÉS SÁVALAP ÁSÁS
hatékonyan


A falszerkezeteket (tám- és válaszfalakat) alátámasztó sávalap és a kerítésalap kiásása nagyfokú precizitást igényel, amihez kisebb, de nagy teljesítményű munkagépeket használnak gépkezelő munkatársaink, ezzel elkerülve az alap beszakadását. A helyszíni felmérés során dől el, milyen széles kerítés- vagy sávalap ásása a célszerű, mivel részben a talaj szilárdságától is függ, hogy szükség van-e zsaluzásra is, és az is fontos szempont, hogy az ásás után miből készül majd a sávalap: betonból vagy vasbetonból. A kijelölt és kiásott alapárkot természetesen teljesen kitisztítva adjuk át.
Válassza korrekt árakon végzett, minőségi szolgáltatásunkat!

ALAPÁSÁS KORSZERŰ GÉPEKKEL


Bármilyen gépi földmunkáról is legyen szó, a megfelelő munkagép kiválasztása kulcsfontosságú tényező abban, hogy precíz, magas minőségű munkát végezzünk. Egy házalap kiásása elsőre nem tűnhet túl bonyolult munkafolyamatnak, hiszen egy munkagép kell a kotráshoz, egy pedig értelemszerűen a kikotort föld elhordásához. Azonban a munkagép kiválasztásánál nagyon nem mindegy, hogy az alapozás milyen típusú talajon zajlik.
Az alapásáshoz általában tényleg két gép kell: egy forgó-kotró, ami az alapkiásást végzi, illetve egy bobcatnek is nevezett rakodógép, ami a kiemelt talaj elhordásában lesz a segítségünkre.
Abban az esetben, ha az alapásás könnyű, homokos talajon történik, lehetséges, hogy elég lesz csak egy bobcat rakódó az egész munkához, ellenben ha agyagos, sziklás, köves a talaj, oda már egy nagyobb teljesítményű, robusztusabb markolóra lesz szükségünk. Ugyanez a helyezet akkor is, ha alapásásnál egy leendő pincével is tervezünk, akkor is komolyabb munkagépek kellenek.
A bobcat típusú munkagépekről azt érdemes tudni, hogy méretükből adódóan elég kicsik ahhoz, hogy könnyen és gyorsan mozogjanak. Általában ez a munkagép a legköltséghatékonyabb választás alapkiásásnál (persze csak akkor, ha a talaj milyensége is engedi).

Gépi földmunka, alapkiásás? Bennünk megbízható, precíz és szakértő közreműködőkre talál. Minőségi szolgáltatásaink pénztárcabarát megoldásokat kínálnak ügyfeleinknek. Kérje megbízására szabott, részletes árajánlatunkat Győr-Moson-Sopron megye bármely pontjáról!
alapásás