Árokásás, gödörásás, csatornaásás

ÁROK-, GÖDÖR-, ÉS CSATORNAÁSÁS


Cégünk gyors, modern és biztonságos munkagépekkel, rövid határidővel vállalja árkok, (emésztő)gödrök, alapok és csatornák ásását, melyet többféle kanálmérettel és szűk területen is hatékonyan tudunk elvégezni. A tervrajzok pontos követésével és a munkakörnyezetre való optimális odafigyeléssel minőségi és precíz munkavégzést biztosítunk bármilyen méretű ásási munka során.
Az általunk végzett gépi földmunka kiterjed az épületek, útszegélyek és a betonozás bontására, pincetömbök kiemelésére, szerelőaknák és medencék kiásására, a térkövek és kerítések számára kialakított árkok létrehozására is. Ahhoz, hogy ideális keretek között, precíz munkát tudjunk végezni, minden esetben helyszíni terepszemlét tartunk, ahol felmérjük, hogy milyen céllal, milyen mélyen és hosszan kell ásni.
árokásás, gödörásás
csatornaásás

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK


A gépi földmunka során keletkezett nagyobb mennyiségű föld, törmelék és kő elszállítását is vállaljuk, továbbá komplex tereprendezési szolgáltatást biztosítunk. Hosszú távú tapasztalattal rendelkező kollégáink pontos tervezés mentén, határidőre és optimális igényességgel végzik el a munkafolyamatokat.
Igény szerint szakmai tanácsadást is biztosítunk, állandóan frissülő gépparkunk segítségével a legkorszerűbb technológiákat tudjuk biztosítani a gépi földmunka folyamatok során. Ha szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, helyszíni terepszemle és árajánlat érdekében forduljon hozzánk bizalomal!