Tereprendezés, földterítés

TEREPRENDEZÉS
- tuskómarás, gyökérkiszedés, stb.


A tereprendezés célja, hogy a rajta lévő épületek számára megfelelően gondozható, biztos és egyenletes talajt alakítsunk ki a földmozgások és vizesedések esélyének minimálisra csökkentésével. Szolgáltatásunk keretében korszerű, biztonságos módszerekkel és szakképzett gépkezelők segítségével gépi és kézi földmunkákat is vállalunk, továbbá a kitermelt földet, követ és törmeléket elszállítjuk vagy, amit lehetséges, bedolgozzuk a helyszínen.

Igény szerint modern, nagy teljesítményű tehergépjárműveinkkel a gépi földmunkák során felmerülő anyagszállítást is biztosítjuk. Tereprendezési szolgáltatásunk keretében a növények irtását és kiszedését, nagyobb fák emelődaruval történő kiemelését, tuskómarást és gyökérkiszedést is vállalunk.

tereprendezés
földterítés

FÖLDTERÍTÉS
- terepegyengetés, földfrissítés


Az építkezés utáni tereprendezéshez vagy nagyobb szintkülönbségek feltöltéséhez töltőföld terítésére és tömörítésére van szükség a terület megsüllyedésének megakadályozására. A földvisszatöltés során több rétegben, minden réteget tömörítünk, mert anélkül a talajszemcsék maguktól rendeződnek újra, és a föld ülepedni kezd.

Kertépítés előtt elengedhetetlenül fontos a termőföld terítésével történő talajcsere, amennyiben az eredeti talajszint alacsony vagy a meglévő talaj tápanyagszegény és rossz minőségű, illetve szerkezete nehezen megmunkálható.

Ha tereprendezési, földmozgatási- vagy frissítési munkálatokra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk szakmai tanácsadást biztosít, és rövid határidővel (minőségi) termőföld kiszállítását is vállalja!